Reflexní masáž plosek nohou

60 min

Cena: 950 

Popis

Reflexní masáž plosek nohou je velmi příjemná a uvolňující masáž. která slouží především k uvolnění drah a nastartování správné funkce orgánů. Je prováděna na chodidle a nártu nohou, vychází se ze skutečnosti, že na chodidle se zobrazuje celé tělo. Nohy jsou mimořádné orgány a přestože po nich neustále šlapeme, patří nohy k nejcitlivějším částem našeho těla.

Masáž z rukou zkušeného terapeuta je osvědčenou metodou uvolňování zablokovaných energetických drah ve vašem těle a velice účinnou pomocí při léčbě různých zdravotních problémů. V Anglii a skandinávských zemích má tato forma terapie dodnes důležité místo v nabídce prevence a v lékařské terapii a hojně se využívá jako jednoduchý a účinný domácí prostředek. Naše masérky a amséři vám rádi poradí jak pokračovat v každodenní domácí péči.

Jak probíhá reflexní masáž nohou?

Nejdříve vás čeká příjemná koupel nohou ve speciální lázni, při které dojde k příjemnému uvolnění chodidel. Dále následuje masáž plosek nohou, která může být z počátku bolestivá.

 

Délka reflexní masáže – 60 min

Dárkovou poukázku uděláte jistě radost

Pokud by vybraná masáž na dárkovém poukazu nevyhovovala, je možné zvolit masáž jinou ve stejné hodnotě. Nutno domluvit při objednání.

Zakupte si poukaz

Cena: 950 

Nebo se objednejte přes formulář

Objednat se

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Reflexní masáž plosek nohou”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.